Förlovade

Stranden i Thailand den 25 januari 2012


chicken island och krabis 3 pärlor

här är det toppen väder. men hur segt som helst att ladda upp bilder osv. idag funkar inte ens ingången till minneskortet. så vi är kokta i bajs! det blir nog bättre någon annan dag. vi som ville visa bilder från idag och igår.

igår var vi på chicken island, har en utväxt som ser ut som ett kycklinghuvud. det var helt underbart fint vatten och toppen snorkling sa viktor. vi slappade mest på stranden jag och maria och badade en massa.

idag var vi som sagt på krabis 3 pärlor utflykt. första stoppet var en tur till ett tigertempel där vi fick välsingnelse av munkarna och ett armband som ska sitta pa handleden tills det ramlar av sig själv. vi tjejer gick i djungeln medans grabbarna tog trappan på 1237 steg upp till en buddah staty. efter det bar det av till hot springs, varma källor. det var ca 40 grader varmt och massor av mineraler, riktigt coolt. sedan snabb lunchbuffe som var himmelskt god. efter det var vi i en lagun som även den innehöll massor av mineraler. emerald pool hette den.

nu har regnet börjat falla här utanför. det är ganska skönt då luften varit så jobbigt tryckande idag. snart ska vi upp till hotellrummet och spela lite spel sedan blir det sängen :)

kram på er alla

phra nang


bilder från phra nang..

imorgon kommer bilder från chicken island. tryck på bilderna för att få dom större!

vi kommer att uppdatera resdagboken med om det funkar.

kramar

RSS 2.0