fredag

det är så härligt att det är fredag! härligt väder, solen skiner och lönen har kommit. idag är det jobb som gäller för hela slanten sedan bär det av upp till jönköping för att inhandla kläder inför morgondagen och växter till jacob och linda.
imorgon åker vi till skåneland och landar först hos maria och johan. sedan ska vi till jacob och linda som har hemkomst, inflyttning och födelsedags firande. så det blir en helkväll med goa vänner. sedan på söndag skulle jag behöva åka in till malmö för att se om jag kan hitta en klänning till begravningen nästa torsdag. vi får se hur pigga alla är på söndagen:)
nu jobba!

ida sjöstedt

hur underbar är inte denna klänning? jag blev helt förälskad när jag såg den och vill bara klicka hem den. men när ska man använda den? det är mitt stora problem. detta året ska vi inte på något bröllop eller liknande.
klänningen får nog vara just en förälskelse..

bild från nelly

Vårtecken!!!

img_7415 (MMS)

Vårtecken!!!


jeans

jag brukar oftast köpa mina kläder utan att säga något till pojkvän han blir så ja sluta shoppa. men igår när jag hittade ett par jeans från gina tricot sa ha passa på! det är inte ofta han säger så, så jag klickade hem dom.
hoppas dom är lika snygga i verkligheten bara..

update: dom var inte lika snygga i verkligheten..

hemklickat

jag är ju medlem på campadre och idag hade dom ett toppen erbjudande från kosta boda. jag klickade hem nya assietter i serien mine. jag har fyra sedan innan men nu har jag tolv kompletta snart! härligt i färgerna vitt, svart och lime såklart. två pack för 179 kr det var som hittat då en kostar 149 kr om jag inte minns mig fel. sedan hade jag gärna klickat hem tårfartet men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för färg ännu.dagens val!

solen skiner och jag är på toppen humör! haffade gubben som rastar sin hund på våran trädgård idag. nu vet han att jag vet. händer det igen så hänger jag mig utanför fönstret och gapar på honom ännu en gång. detta gjorde min dag!
cardigan-h&m, linne-zara, jeans-gstar, skor-gstar

närbild på kängorna..

mina nya kängor från duffy..

dagens val!

Kofta-Zara, Linne-JC, Jeans-Gstar, Kängor-Duffy, Halsband-Ur&Penn

dagens vill ha!

mitt enda livstecken på bloggen är förtillfället dagens vill ha!

bianca 140 pump från christian louboutin:) finns på savannahs..

dagens vill ha!

dagens vill ha är två enkla toppar från gina tricot, 149 kr st tror jag..

böcker

jag är inte mycket för det här med läsning av böcker. men modeböcker funkar alltid! när bokrean drog igång förra veckan spanade jag in bokus rea för första gången (är en trogen adlibris handlare annars). hittade lite smått och gott som föll mig i smaken. sofi farhman har ju skrivit två böcker som folk har risat och rosat. jag är väl lite skeptisk men när dom fanns för 69 kr i inbundet format slog jag till. så idag kan jag börja läsa sofi's böcker och antingen bli förtjust eller vara som innan skeptisk. sedan blev det gucci krigen, en bok om lantlig inredning och första boken av sophie kinsella, en shopaholics bekännelser.

RSS 2.0