Pojkvän sitter vid ratten, tuff i buren oc...

img_3294 (MMS)

Pojkvän sitter vid ratten, tuff i buren och jag brevid. Nu är vi i Ljungby och snart hemma. Tack för en trevlig helg!


tavlor till köket

igår letade jag runt lite efter tavlor till köket. hittade en hemsida som heter fridas gård och där hade dom allt möjligt att spendera sina pengar på. jag älskar det lite lantliga och denna sidan passade perfekt!

torsdag kväll..

tuffen äter benmärg och pojkvän lagar mat. ja jag gör inte så värst mycket! kom nyss hem från jobbet efter ytterligare en härlig dag med goa kunder. är glad att det finns så härligt goa människor i vår lilla by.
imorgon är sista dagen för denna vecka sen bär det av mot skåneland till maria och johan. skönt att ha en helg tillsammans med nära vänner. det kan behövas efter en början på året som detta.
nu blir det mat fläskytterfile, ris och god sås.
trevlig helg!
visst blev jag gul och fin?

vår?

kan kännas lite tjatigt att alla bloggar om våren. men jag behöver vår för att fungera! jag älskar att gå långa promenader i solen, känna hur den värmer och strossa runt och se alla vårtecken som knoppade buskar, blommar som slår ut i blom, snö som smälter och städning av gator. jag längtar! jag och pojkvän är helt olika han längtar efter en skidresa och jag ser fram imot att åka till varmare breddgrader. han är vinter jag är vår/sommar. så thailand nästa år passar mig perfekt. så låt gå att ta en skidresa någon gång i framtiden, för hans skull.

sen hade det inte skadat att få börja slänga på sig vårskorna:) jag har införskaffat mig ett par en så länge men fler är på gång. måste bara hinna trilla in i butik! ska bli så skönt att kunna använda tygskor, ballerina, sandaler och alla andra vårskor.

första gången dock jag får ta på mig dom är väl inte förens i juni, då har nog vinter försvunnit.

jag vill ha vår!!

höst/vinter 2011

inför höst/vinter 2011 inom skomodet är päls något av det starkaste i modet. men vi ser även stickat och fårull som foder i mängder. man räknar med att vintern blir kall och lång.

kängor i mängder i lite mer militärstuk eller som pjäxor är jätte stort. så vill ni ha något råare, ska ni köpa kängor. sedan är ju den traditionella boots kvar för hösten men i lite nyare stuk. inte lika mycket svart som vanligt utan brunt och congac är jätte stort. känns kul med lite färg:)

något man även ser mycket av är såklart kopior av större märkens "egna" skor. det är allt från acne kopior till rm boots. något för alla plånböcker kan tyckas, men jag tycker det är tråkigt med kopior. har själv acne skor och jag vill inte se en till kopia på pistolerna.

är ni trötta på varmfodrat får ni stå ut för det är hur stort som helst hos alla våra leverantörer. jag ser inget slut på fårskinn eller fårpäls. skillnaden fårskinn har skinnet kvar såklart medans pälsen sitter på väv.

lite bilder vi ni nog gladligen ha kanske. här kommer dom, se och njut. 
Nu är vi på väg till Stockholm och ett sto...

img_5493 (MMS)

Nu är vi på väg till Stockholm och ett stopp hos Tamaris. Glee cast strömmar ur högtalarna så jag ska vakna till! God morgon:)


min gosmunk

jag och min gosmunk, tuff såklart sitter och myser i soffan. snart är det dags för att fixa iordning sig inför ytterligare en jobbdag. den sista denna veckan, för imorgon åker vi till stockholm på inköpsmässa och köper in höst/vinter 2011. lite tidigt kan tyckas men vi är ute i god tid:) kika in här lite senare i veckan för update från mässan!

alexander wang

varför ska jag alltid vara så seg? i höstas såg jag en snygg sko från alexander wang som jag funderade på ganska länge tills jag tillslut sa nja. när rean dök upp dök även skorna upp och jag tveckade igen, men bestämde mig dagen efter att shit jag ska ha dom. dom passar perfekt in i min garderob och ja dom hade såklart försvunnit!
så nu till en efterlysning ni som har alexander wang anouck beatle boot, eller en sida jag kan leta på. släng in en kommentar.

jag älskar, jag vill ha, jag önskar att du fanns i min garderob..

RSS 2.0