ja tack!

har hittat kofta med det! men priset är inte okej och jag känner inte för att slänga ut dom pengarna nu. jag vill ha en kofta runt tusen lappen inte fyra. vill ha tips!

bild från miss greta


fönster nytt.. + idol

sitter och kollar på idol och jag är helt förälskad i JAY SMITH, hur grym är han inte!! hoppas verkligen att han går långt långt, för hans röst skulle jag döda för att ha. sen hans utstrålning är ju inte så dålig den heller.

utan för mitt fönster står det en jägare och letar efter minkar med bedövningsgevär. vi har några hundra som gömmer sig i häckarna här så jag kissar tuffen snabbt där det är ljust sen går vi in. dom borde börja få lite matpanik snart och hugga tuff är ganska lätt. jag har gärna kvar min hund i minst 10 år till iaf.jag var och shoppade tyg idag som jag ska så gardiner av, ett helt underbart tyg i mörkt lila med blad och blommor i mörka dova toner som passar hösten. sen ska jag sy en kappa till ena fönstret där jag ska ha lite snöre runt och göra lite härligt "rebecka stil". ska börja sy på dom imorgon och fortsätta sen på lördag för jag är ledig hela helgen! ska bli så skönt att få vara lite ledig och bara göra vad jag känner för och vill. även om jag har en utbildning imon med innebandyn.

pojkvän är och spelar match mot malmbäck så jag sitter hemma spänt och väntar på resultat och hans åsikt om hans spel osv. hoppas det gick bra för han har haft lite ont i benhinnorna och sådär. jag håller tummen för att han spelade bra och kanske pyttsade 1 mål iaf.

hoppas på att få visa er mina nya snygga gardiner upphängda och klara på söndag kväll iaf:) nu ska jag fortsätta leta efter lite nya fönsterlampor. vet inte än om jag ska ha lampfötter eller hängande. jag får se vad jag hittar, blir nog en och annan klädsida med och kolla på;)

god kväll!

Jag och tuff tänkte blogga vid datorn lite...

img_3377 (MMS)

Jag och tuff tänkte blogga vid datorn lite men det funkar ju inte att logga in så vi får skriva ett litet inlägg här:) så nu blir det "bonde söker fru".


jag vill ha!

Knee Socks

från missoni tintinstyle

hur underbara är dom inte?? skulle vara skit snygga till svarta stövlar sådär halvhöga och så ser man strumpan. hur underbart som helst. någon som vill ge mig dom? snälla pojkvän!!

tuffen och jag

sitter hemma i soffan nu och funderar över dagen. brukar bli så när pojkvän är på innebandy och jag sitter hemma själv med tuffen. han och jag har jobbat för fullt idag! sålt en massa skor och haft en skoj dag. är så härligt med en liten vovve som är med en hela dagarna. så skönt på lunchen att bara få gosa med varann och ha det bra.

nu blir det nog sängen och gos med tuff.

sov gott inatt!


fredag morgon.

har varit vaken ett bra tag nu men inte riktigt tagit tag i mitt liv. pojkvän trillade in för en stund sedan efter att ha jobbat natt. blev frukost tillsammans vilket aldrig händer en vardag i vanliga fall! mysigt. snart ska jag börja göra mig iordning för jobbet sen blir det jobb hela dagen. vad ska ni göra idag?

igår blev det en sen kväll för mig då jag hade modevisning på selma. eller selma hade modevisning och jag hade med mina skor och visade upp på modellerna. det var riktigt trevligt! fick förhoppningsvis några bra bilder att skicka till tidningarna. sen bar det hemåt och en liten kik på hockeyn. mitt lag vann igen! såhär i början av säsongen har det aldrig gått. så jag tackar och bockar för att luleå gör det dom ska med bravur!

pojkvän hade innebandy med tjejerna igår och det tillkom tre nya tjejer. det är jätte roligt att det är fler som vill börja och ha roligt med oss andra.

idag är det fredag och som vanligt är det snart helg:) tyvärr jobbar jag imorgon så helg är det inte förens imorgon kl. 13.00 då jag stänger butiken! på eftermiddagen ska jag och pojkvän gå modevisning i sävsjö, för att visa upp skorna. frågan är vad man ska ha på sig?! det ska ju vara neutrala kläder så skorna kommer fram. jag får se vad som händer!

det glada gänget som gick modevisningen fr vänster, anne-marie, rosita, lena, lisbeth och ulla.

RSS 2.0