god morgon och välkommen tuff

har varit vaken en stund men gosat med tuff lite:) lillebror kom över imorse då jag skulle bjuda på frukost, han är fortfarande här och kollar på lite tv. tuff ligger och sover i sin lilla säng, men vaknar så fort det händer något han inte är van vid!

första natten gick bra, han gnällde lite och ville busa men somnade sen när man hade handen i hans lilla säng mådde han som en prins. tänk om vi fick lämna våra föräldrar vid 8 veckors ålder då hade vi nog också gnällt lite. nu håller han på och sover, hur söt som helst!

när vi hämtade hem honom igår gick det förvånans värt bra, han sov i min famn inlindad i en filt. sen när vi kom hem tog vi en av hans sängar och ställde i köket där han sov medans vi lagade mat. vaknade till lite senare och så busade vi lite med en liten mus:) han trivs bäst inne i vårat sovrum och är helst där så mycket som han kan, köket är nog favorit nummer två, vardagsrummet är inte lika skoj, han går in i sovrummet istället.

jag tror att det kommer gå jätte bra att ha tuff hemma och lära honom massa saker. han trivs redan lite känns det som på honom. han letade lite efter pojkvän imorse men det var ingen "big deal" lite senare.

här kommer några bilder..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0