söndag.

har faktiskt jobbat på ett nytt ställe i veckan och det har känts helt okej, dom snackade om att det skulle vara äckligt och jobbigt men det enda som jag ser är ett problem är att man nog kommer att tappa lusten på kött efter att tag. men jag klarar mig nog. bara man slipper att äta de köttet man själv har packat så löser sig nog allt. ska jobba denna veckan med och se om det blir någon fortsättning. sen om det blir så får jag vara där i ett halvår ungefär.

veckan har sett ut så att det då varit jobb hela tiden förutom i tisdags när jag var och kollade på JB's bal där brorsan går.
lillebror och issa

tisdag.

har jobbat 2 veckor på raken och det har känts jätte bra men nu är jag hemma och slappar igen. känns som man inte gör något viktigt. jag bara söker jobb och hoppas. snart får jag sit kaffa en praktikplats iaf om det går. jag önskar att det skulle finnas jobb som man kunde söka för att man har rätt utbildning men jag har inte de till de jobben som finns. usch orkar inte hålla på och gnälla..

det har varit två bra veckor när jag har kunnat jobba och känna att jag gör nytta!
denna helgen har varit bra, träffat vänner och varit på cirkus. det var skit längesen jag var på cirkus, det var skoj! roligast var han som spelade full och trillade runt lite. jag var där med elin, isac och sara. var jätte mysigt. sen följde sara med hem och vi grillade lite och så. sen blev det tv och massa tjöt. viktor kom hem i helgen med efter en helg i polen med jobbet. dom hade haft de riktigt trevligt.

ska bli skönt sen när man har en egen dator så man slipper att gå till pappa hela tiden och mamma för att kolla runt sin mail och sånt. sen innan idag fick jag reda på att mina nya favoritbyxor inte finns i min storlek längre så jag fick inga nya efter att mina gick sönder utan jag får pengarna. hade gjort vad som helst för att få ett par nya. dom var perfekta.


RSS 2.0