.... ge mig ett jobb!

jag vaknar varje morgon och har absolut inget att göra. det är så boring! fattar inte sånna som vill vara arbetslösa, jag blir rastlös och vill göra massor med saker. men framförallt vill jag arbeta. jag vill känna fan måste jag gå till jobbet idag! men jag har fått några timmar på statoil förra veckan, det kändes bra. men jag vill arbeta heltid. mina tankar har faktiskt fått en smäll av att starta eget. men skulle det löna sig nu och skulle jag öppna butiken här i min lilla by eller någon annanstans. önskar att jag visste, skulle vara skönt. jag har så länge jag minns alltid varit intresserad av kläder. saker som gör en vacker på ytan men som även kan ge en, en push på insidan och känna sig vacker. det dumma är att där jag bor går alla buitker eller nästan alla klädbutiker i konkurs efter ett år eller två. dom kör på säkra kort som vila, jack and jones mfl märken, jag vill satsa på något nytt! mer märkeskläder. men jag är rädd för att om jag starta eget så är det intressant för människor i några veckor sedan blir dom uttråkade och går till de "vanliga" butikerna igen. åå man får nästan ångest! hade jag haft massor med pengar hade jag satsat men nu är jag som sagt arbetslös!

ioförsig har pojkvännen jobb så jag skulle kunna försöka med det lilla jag har, han kan ju faktiskt backa upp mig om det går dåligt och jag får ge upp! vem vet min butik kanske skulle bli något bra och användbart. något som slår.

på fredag är det iaf arbetsförmedlingen som gäller! ska verifiera mina uppgifter. sen blir det möten nästa hela tiden. usch snälla vad ska man göra i dessa tider? jag vill göra så mycket och skaffa mig saker och hitta på saker. ge mig ett jobb! men att söka alla jobb som finns det är helt sjukt, har sökt ca 10 jobb i hela sverige och ingen vill anställa mig. varför tvingar då regeringen oss att söka jobb i hela sverige när ingen vill anställa oss sedan för att vi bor för långt bort. sedan det sjuka med att splittra familjer, hur många skillsmässor vill dom har innan år 2009 är slut? skulle regeringen flytta om deras arbeten flyttade upp till norrland eller ner i skåne och deras familjemedlemmar inte fick jobb där? jag tror inte det iaf..

RSS 2.0