tisdag =)

idag hade jag besök av en av världens goaste tjejer, sara. hon har fått en stor plats i mitt hjärta enda sen min bror presenterade mig för henne första gången, men sen gjorde han slut och ingen fattade något alls. från att ena dagen vara super kär till att bli tillsammans med en ny tjej, jag fattade absolut inget, inte sara heller.

men hon var hos mig iaf idag vi bara softade och hade de mysigt. hon är den sötaste som finns och hon har blivit som en lillasyrra. tack för att du finns sara och för att jag får finnas till där för dig! tycker om dig tjejen! <3

pussar

min grymma brorsa!

igår var det den sista matchen för sis denna säsongen. den var oerhört jämn och delvis bra spel av våra unga killar, men som vanligt var domarn ett stort frågetecken! sis mötte hc wettern en massa gamla gubbar som aldrig blev något som nu måste bevisa att dom är bättre än alla unga killar som spelar i deras division. men jag kan konstatera att då gubbarna inte hängde med blev det en massa fula tacklingar och slag, armbågar i nyllet och klubbor i ansiktet, min bror fick knytnävar i huvudet av målvakten. men vad hände? inget alls för domaren var helt mongo. han struntade i allt man har lärt sig på domar utbildningen över huvudtaget. när min bror blev slagen så hårt att han inte reste sig upp fick målvakten en 2 minutare, helt sjukt. men ett stort plus till brorsan som kmpade hela matchen och var helt outstanding!!

söndag..

sitter hemma hos min mamma idag, ska käka lite mat med henne. älsklingen är iväg på innebandy i malmö. lite tråkigt eftersom jag gärna hade varit med honom lite idag och gosat, när hela helgen har spenderats med vänner och kalas hit och dit med släkten. men vi får gosa nästa helg massor! imorgon börjar han att jobba, han har fått ett jobb! jag är så glad för hans skull, nu är dte bara jag som ska ha ett jobb med jue! ska få jobba tre pass denna veckan på statoil iaf. är ju lite posetivt. men det är ju inte precis några jätte summor med pengar. usch är så trött på att allt ska handla om pengar, det tar en evighet för min akassa att skicka mig pengar, men så är det väl nu i dessa tider. pojken har fortfarande inte fått sina och det har gått över 2 månader sedan. hallå akassorna ni måste ju ha varit lite förberedda eller? känns som det sitter 2 personer på deras kontor hela dagarna särskilt när man är nr. 50 i kön på telefonen och det tar 10 min för att bli nr. 48, helt sjukt asså. fast jag ska inte gnälla men man önskar det gick lite snabbare! jag är glad över att vara med i akassan så jag kan betala min hyra och min mat, jag ser på andra i min ålder som blir av med jobben och får flytta hem till mamma och pappa igen för att dom inte har varit med i akassan, dåligtr beslut hörrni!

ska käka nu! ha det toppen.
puss 

hos pappa..

det är så surt har nyss blivit arbetslös det suger.. viktor och jag har gått varann på tårna när båda går hemma men nu har ett litet ljus kommit.. han har fått jobb! äntligen någon som kan försörja lägenheten och mitt shopping beroende.. men det hade varit bättre om jag fick göra det själv.

läste innan idag när jag fick beyond retros mailutskick att dom öppnade en butik i götet idag. jag älskar götet och beyond retro, men drömläget har inte varit att åka till stockholm för att shoppa, men nu när det finns i götet går det prma ballerina. för viktors släkt bor där! kan inte bli bättre.

har hört om någon gossip boy i våran lilla byhåla men vet inte om det är sant men jag antar det.. snacka om att ha koll på folk, jag har inte ens koll på mig själv. då kanske någon kan ha koll på mig istället.. men inte på internet! 

snälla älskling jag vill ha en pomeranian!!

RSS 2.0