måndagens påhitt

igår åkte vi som sagt till göteborg:) resan gick bra hela vägen tills vi kom till landvetter, jag körde på som vanligt men såg att andra bilar saktade in och började blinka med varningsblinkers. så jag saktade in och körde lite sakta som de andra. när vi sedan passerat en bil som kört in i mitträcket förstod jag varför vi saktade in, det var snor halt och jag hade inte känt något. ju närmre göteborg vi kom desto fler bilar hade kört in i räckena och stod stilla. vägen som vanligtvis tar 15 minuter att åka tog lite drygt en timma och var alldeles svettigt att köra. när jag bromsade in ibland ville inte bilen hänga med och gled lite sådär extra som jag ogillar, sen gled vi åt sidan och lutade lite. jag var skit nervös och koncentrerade mig så mycket på vägen att när vi väl kom in i göteborg så kom huvudvärken, då släppte spänningarna! vi träffade släkt och vänner som sig bör när man är i göteborg:) vid tre tiden checkade vi in på formule 1 hotel och jag kommer aldrig sova där igen! äckliga sängar, vidriga toaletter och ingen personal, det enda positiva var priset. nästa gång blir det apple hotell eller rica, det kan jag lova er!

innan matchen åt vi på "halta lotta" och där möttes många frölunda fans upp innan matchen och käkade lite mat och drack några öl. vi åt dock bara mat och svullade:) vi kom in rätt snabbt på arenan och kunde inta platser på ståläktaren. var dock många som inte fick chansen att se den, tyvärr! jag såg någorlunda bra men är man kort så är man, alltid en massa långa människor som står framför och är jobbiga. nä men jag är ju varken frölunda elller fbk fan så matchen för mig var seg och tråkig, inte så händelserik. fbk klacken hade några förfriskade människor som nästan förstörde för de andra, polisen stod länge och diskuterade med en liten knubbig man som skrek både det ena och de andra, jag är glad att jag inte har barn och hejjade på fbk. mina barn hade aldrig fått följa med! som så många vet hoppade fbk klacken sönder ena ståläktaren men så farligt var det inte då dom "evakuerade" dom från platsen, undersökte den och lät dom stå där åter igen. så alla som säger att den var sönder är lite konstiga! det mäktigaste på hela ullevi var fyrverkeriet i slutet, jag älskade de! fick tyvärr inga bilder då jag var som uppslukad av det. var ett live band där som inte är värt att nämna, så boring! efter matchen bar det av hemåt till hotellet, eller motell vet inte riktigt vad man ska kalla det, sovplats?

tisdagen bjöds på lite shopping men det skriver jag om imorgon för nu ska här sova och börsta tänderna. imorgon bär det av upp till vaggeryd och färdigställa lokalen, för snart ska skorna upp! sov gott alla söta små läsare <3

 Kommentarer
Postat av: MODEKATT :)

Händelserik & rolig dag verkar ni ha haft!!

Livsfarligt att köra nu när all slask har frusit fast, usch!Jag jobbar som undersköterska :)Natti natt

2009-12-30 @ 00:05:05
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: MODEKATT :)

Ibland så kan det vara jobbigt fast oftast så e det skoj på jobbet :), bara man har rätt arbetskamrat.Fabset har krånglat många ggr. för mig med, speciellt på nätterna, men prova i morgon istället.... det brukar funka dagen efter :)

2009-12-30 @ 00:54:31
URL: http://modekatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0