bloggfri helg!

förra veckan var ingen höjdare i min lilla blogg verksamhet! jag var slapp och hade inget att skriva om alls kändes det som, men nu känns det som om blogg känslan är tillbaka. vi har ju varit i göteborg hela helgen, eller älvängen. men jag säger göteborg, låter mycket bättre!

vi åkte i fredags och hämtade rogers bil i jönköping då den skulle få följa med upp till göteborg, stannade vid en god asiatisk restaurang i jönköping innan vi åkte vidare till götet:) det första stoppet blev i kortedala hos famor ingrid, viktor farmor. där bjöds det på äggmackor och fika, vi tjötade och pratade en massa och bytte lite lampor åt henne. sen bar det av till älvängen och mormor ulla och morfar hasse, viktor morföräldrar. där blev det också mackor och fika, man kan inte få för mycket fika när man är i göteborg och hälsar på. kvällen var lugn och trevlig, massa prat och tjöt som det ska vara.

lördag förmiddag åkte vi in till staden göteborg och traskade runt. blev en del julklappar och några saker till mig själv med såklart! var ganska mycket folk som trängdes och stånkades. jag var lite förvånad över att jag inte hittade några kläder eller skor som jag verkligen ville ta med hem! jag hittade la inte för mycket denna gången mot vad jag brukar göra. fast det var rätt skönt jag har annat att spendera mina pengar på efter jul! vi skulle ju som sagt gått på "jul på liseberg" men viktors kusin wilma fyllde år så vi firade henne med pajer och massa presenter istället! på kvällen var vi hos familjen löfgren och käkade mackor med julskinka på helt underbart gott:)

igår blev det julmarknad i älvängen och massa fika som vanligt:) sen bar det av hem och där sitter vi nu! ska snart käka frukost och hänga upp tvätten, kul va? hoppas ni har haft en trevlig helg!

ursäkta den dåliga bildkvaliten idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0