måndag..

imorse ringde telefonen lite efter kl. 8, det var jörgen som ville att jag skulle komma och jobba. men jag hade ju planer, right! jag sa bara jag får äta frukost så kommer jag. efter kl. 9 var jag där och började jobba på. vi håller på med en totalrenovering av macken, kommer att bli kanon bra innan sommaren och allt. sen innan jag gick hem fick jag reda på att det blir arbete iaf tis-onsdag med och kanske tors-fredag, helst hela veckan för mig. jag behöver pengarna!

pojkvännen är involverad i innebandyn i kommunen, spelar och tränar. har varit ganska mycket med innebandyn på sistone fast det är slut på säsongen. han har det ena möttet efter det andra. fatta att det är boring, han tycker det är ganska skoj. jag hatar möten, man sitter mest tyst och lyssnar när ordf. pratar eller när folk gnäller. jag är nöjd att jag slipper mötena. 

lillebror ska snart börja försäsongsträna med felix. då har hockeysäsongen varit på is i ca. 1,5 månad. hur orkar dom? dom tränar hela året runt och är det inte på is så är det i strykelokalen eller springning som gäller. jag är glad att några orkar att han träning som sitt liv. jag tränar la lite själv men inte 7 dagar i veckan, kanske 3 om jag har lust.   


söndag..

önskar att jag hade en dator hemma så jag kunde blogga hemma istället och oftare. vet inte vad som driver folk att blogga så mycket, men det är ett sätt att lätta hjärtat. det har hänt lite på sistonde. min underbara pappa ska köpa mig en dator nu när jag är arbetslös. han är helt toppen! <3 skulle inte klara mig utan han och mamma. dom finns verkligen där!

ska träna med lillebror idag om han inte är för bakis då, men pojkvän följer med iaf, sen ska jag nog sola lite solarium med. är så skönt med solen den är bäst, synd att de är lite grått idagen. annars hade man kunnat sola lite ute.

pojkvän har varit i linköping hela helgen med P13 som han tränar. dom har spelat cup. hade väl gått sådär. själv har jag träffat min vänner och knutit min aband lite till. jonas och jag kollade på låt den rätta komma in i fredags. den var bra men lite skum. för att vara så unga som de skådespelarna va, så kan man inte undvika att ge den beröm. i lördags eller igår var jag med mickis, marri och grabbarna grus: simon, magnus, niklas, kalle och disco daniel. vi hade skoj men i slutet var lite tråkigt. fick himla ont i huvet så jag åkte hem och la mig och sov. var dock ganska skönt!

nu i veckan får vi se vad som händer, ska söka jobb iaf och leta efter en praktikplats. när man är ung och har varit arbetslös i 3 mån ingår man i en ung jobb garanti. då får man skaffa sig en praktikplats. är bättre än inget. har fått reda på min a-kassa med denna veckan, dom beviljar mitt fall. jag är berättigad pengar. känns så otroligt skönt, har levt utan pengar i 3 månader, då det är mellan 5-7 veckors väntetid på sitt fall. men nu får jag pengar iaf. gott de!

ha en fortsatt trevlig söndag!

tisdag..

igår träffade jag sara :) vi var ute och gick en runda i skogen, pratade en massa, drack lite saft och sen tittade vi på när viktor bytte däcken på bilen. det var skönt att slippa hjälpa till :) sen blev det lite pizza och gojs.

idag ska jag träna med lillebror och försöka skaffa mig lite muskler ;) hade ju inte varit fel om dom kom av sig självt ibland för vissa dagar suger det att träna.

sitter på min mammas jobb och söker jobb. nu börjar det bli färre arbeten det märker man. men jag har min kryphål som jag letar i. men hoppas på ett sommar jobb snart iaf. skulle vara toppen!


RSS 2.0