snart dax för jobbet.

Jag har varit hemma nu en stund på morgonen med lite huvudvärk, inte så kul. De flesta på jobbet går runt och snorar och jag vill inte bli sjuk igen. Blä kan de inte bara sluta att vara sånna tider där man blir sjuk och bara har ont i hela kroppen. Uss nä nu ska jag laga lite mat, kan vara nödvändigt till eftermiddagen. Puss och kram

ishockey..

Söndag och höst, nu börjar ishockey säsongen. Lillebror spelar i a-laget i SIS för 3:e året i rad. Idag har han träningsmatch mot Tiddaholm om jag inte minns fel. Han är jätte duktig:) De senaste åren har han blivit mer stabil på planen och tyngre i kroppen. När han var mindre flög han som en liten vante, fast det gör han nog ännu. Han är ne liten fiskare som fiskare efter pucke och gör mål. Han vet vad han gör när han är där framme. Sen har vi ju några mer duktiga spelare men Marcusär ju ändå min lillebror så jag skriver ju det bästa om honom såklart!

Nu är helgen över som vanligt finns ju inget att göra när den går så otroligt fort hela tiden, man hinner inte ens blinka. Blä! Nä nu måste jag gör mig iordning ska snart kila ner. Ha en bra söndag! Puss och kram

fredag :)

Nu är det fredag igen och veckan har gått hyffsat fort men inte jätte. Vi har haft de bra på jobbet faktiskt. Vi ligger nästan en dag iförväg, skit gött. Fick tillochmed gå hem tidigare idag eftersom vi inte hade nått att göra. Det bara klingade fint i mina öron:) Skönt att någon gång få gå hem tidigare och få vara hemma i vettig tid. Vis lutar 15,00 på fredagar dom flesta slutar vid 13,00 eller liknande, men inte vi. Vi måste jobba och slita på en fredag. Fast det gör väl de flesta, blää nu ska jag inte gnälla! Det är ju faktiskt fredag, och jag är ledig i två hela dagar och nästa fredag jobbar vi inte alls länge vi har produktionsfridag:) jippi vad är det som händer! Men snart lämnar jag Kinnarps ändå är trött på det stället ;) Ska på jobbintervju den25 september. Sen får vi se vad som händer men nu berhöver jag alla pengar jag kan få, vi ska nämligen flytta i november jag och pojken, har fått en liten söt lägenhet som passa oss perfekt!

I förrgår var det en skit skoj dag, träffade bästis Jonas och kollade på film. Vi såg på heartbreak girl, lite små skoj ibland men ingen jätte hit. Jag valde för att jag fick min vilja igenom jag körde över Jonas totalt, Förlåt gubben! Men som han sa tjejer får alltid som dom vill;) Jag tvingade även honom att följa med och låna tapetböcker:( Ojoj jag är nog världens sämsta bästis! haha Men ska käka lite nu har inte ätit idag! Puss på er alla

Massa pussar till min värnpliktige Viktor


grilla chamallows i öppna spisen..

Jag och Viktor fick en lysande idé när vi var på affärn, att grilla chamallows, fråga mig inte vad det är för skillnad på dem och marshmallows det vet jag inte. Kanske har med utförandet att göra. Men nu är de ju så att vi inte har någon pinne att ha dom på så måste fixa det, får bryta av en äppelkvist eller nått. Viktor hittade någon sak man har till grillen att ha dem på så hoppas det funkar, håll era tummar!

Söndag och förslappad.

Usch det är söndag igen och jag känner mig helt seg. Vill inte göra någonting idag, helst bara försvinna lite från jorden ett tag! Imon är det jobb och samma gamla visa igen helt okej denna gången med tanke på att man sagt upp sig :) Sista dagen är den 30 september och det ska bli så skönt. Problemet är att jag inte skaffat mig ett nytt jobb men det borde lösa sig, vi har la massa lediga jobb runt omkring där jag bor. Tycker man ser annonser om jobb hela tiden! Men det är rätt konstigt när jobben runt omkring i landet annars sinar. Skönt att man bor här då, även om det är hur segt som helst. Vi bor i en liten skit kommun där det inte ens finns en bra klädbutik, man måste åka in till stan för att shoppa, det är gott för då har ju inte alla samma kläder men ändå. Kunde funnits något, eller ioförsig så gör de det men bara för alla över 40+ asså jag är 20 år och vill ha kläder för min ålder. Okej Jönköping funkar men inte längre nu när dom säger att Zara ska öppna här med. HALLÅ jag älskar Zara's och köper nästan alla mina kläder där. Men nu kommer alla kunna köpa de kläderna, jag vill inte det! Jag får hitta något annat ställe nu som jag kan handla på. Mango funkar och har skit snygga kläder. Men det dröjer väl inte länge innan förens det hittar hit heller. Alla klädkedjor behöver inte finnas över allt, jag vill inte att det ska de! Nä ska inte gnälla mer nu..

Har inte på hela sommaren fått ett enda myggbet förens nu! Jag har fått 4 st på en dag. Uss dom gör så ont! Från början är mina pytte små men sen växer dom och tar över hela armen typ, och kliar och gör ont. Vill inte ha dom! Låt mig vara ifred era små blodsugare.

RSS 2.0