mitt liv i några kartonger..

Har börjat packa ihop mina saker nu inför flytten. Jag fattar inte hur hela mitt liv kan rymmas i några små kartonger. Jag har inte jätte många men ganska :) Min pojkvän kommer dock inte ha lika mång. Han har inte samlat på sig något under hela sitt liv :) Jag har samlat saker inför min flytt, tallrikar, bestick och allt sånt man behöver, men inte älsklingen min. Han har sina kläder och lite blommor och sånt som man kan förvänta sig. Men jag älskar honom inte mindre för det! JAg förstår inte varför man inte samlar på sig lite saker inför flytten man har ju ändå inte råd att köpa allting så om man tar lite i taget blir det kalas och man kan önska sig på jul och sin fördelsedag. Det har jag gjort sen jag var 15 eller yngre jag kommer inte ihåg. Jag tycker att föräldrar kan tänka lite framåt, deras barn kommer inte bo hemma för alltid. Får jag hoppas iaf! Fast ioförsig finns det en här i Skillingaryd som flyttade hemifrån när han var 43 år eller något, snacka om att inte vilja klippa navelsträngen ;) Alla måste få växa upp och känna att dom klarar att bo själv, man ska skapa sig ett eget liv utan mamma och pappa i rummet brevid. Nä nu spårade jag ur ämnet helt :)

Jo mitt liv ryms i kartonger allt man köpt och allt man samlat på sig under de åren man levt. Jag har då inte särskilt många år på nacken men jag har lyckats lite ändå. Jag har en kärlek till afrika och dess djur och allt. Så jag har massor av exotiska djur och sådant från afrika, masker med såklart! Vill åka till Afrika någon gång i mitt liv och se om det är som jag förväntar mig! Hur läskigt är det inte då att allt du har får plats i lådor? Precis allt får plats, tavlor, kläder, dvder och allt sånt. Men tack ändå för att dom finns annars hade jag inte kunnat flytta tyvärr :(

Måste säga grattis till min vän Mikaela med hon fyller 20 år idag! Grattis gumman!

Ha en toppen fredag!
Puss å kram på er

:)

Sitter hemma hos pojkvännen nu medans han är på banken hans kort blev skimmat på pengar förra veckan. Var ingen jätte summa men ändå. Fattar inte varför sånt ska hända kan inte folk använda sina egna pengar istället. Man blir lite lätt förbannad. Sen när han kommer hem därifrån ska vi fixa iordning hans garderob inför flytten. Han har massor av kläder som han inte använder. Tänkte ta med dom kläderna han inte vill ha på loppis. Sålde massor av saker förra gången allt möjlig vill folk köpa lite konstigt men det är skönt att bli av med det :)

Fick reda på att jag ska jobba nu på torsdag till tisdag:) Ska bli skit skoj att få tjäna pengar och träffa massor med folk! Tycker det är skoj att stå på en bensin mack, det kommer så många olika personligheter dit och alla är inte trevliga men det är nästan tjusningen med det hela. När man har haft några otrevliga kunder och det kommer en kund som är super trevlig blir dagen kanon bra, asså fattar inte folk som är tjuriga hela tiden. Sen sist men inte minst på kvällen kommer alla stammisarna som är lastbilschaufförer och har stannat på statoil i flera år tycker om dem jätte mycket.. Så jag sänder en hälsning till Ove, Mackan, Claes, Sven och Dennis tack för att ni är där på kvällarna och håller mig sällskap. Jag vet inte varför det är så kul att jobba kväll där, men det är lugnt och man hinner göra massor med saker. Sen är det hela saken att känna att man gör något bra! Känns som jag kan mitt jobb och att jag inte glömt något sen förra gången. Förra gången blev jag trött på att arbeta där men nu känns det bara skönt. Det är toppen att arbeta när man kan något och man vet vad som förväntas av en.

Nu något helt annat ska se om bästis vill leka någon dag denna veckan, vi har inte träffats på ett tag han har fullt upp med sitt körkort och allt han nu gör. (Spela xbox) Han har inte tid för mig men jag hoppas han kan ta sig en timma iaf och hälsa på mig på jobbet nu i veckan. Skulle vara snällt! Fast han är lite glömsk ibland eller alltid man kan ha bestämt något och sen blir det inte av för att han glömt det. Tur att jag känner honom så jag inte tar illa upp, andra hade nog gjort det men inte jag! Fast nu måste han komma ihåg, det är så lugnt på jobbet på hösten ingen folk på kvällarna.

Nu ska fixa lite saker på datorn. Ha en bra dag!
Puss å puss


...

Sitter här hemma och väntar på att min mamma ska komma hem. Hon har varit på sitt arbete, dit jag senare ska. Jag hjälper henne att städa iordning och så inför nästa dag. Eftersom jag inte har något fast jobb längre måste jag få in pengar på något sätt. Och då hjälper jag gärna min mamma!

Jag tycker det är skit surt att inte ha något jobb, man blir helt förslappad. Allt blir tråkigt och man känner att man bara vill jobba. Har aldrig velat jobba så mycket som jag vill nu. Man tror att det ska vara så mycket bättre utan jobb men där tar man fel, varför vill man sitta hemma på sitt feta arsle och inte jobba. Jag har sökt så många jobb att jag inte vet om man kan söka några fler. Jag har även sökt arbeten jag inte är kvalificerad till men det är de värt. Jag vill bara ha ett jobb och en fast inkomst så jag och min pojkvän har råd att unna oss det vi vill ha till våran nya lägenhet! Jag har iaf fått hoppa in några extra pass på statoil där jag arbetade innan, men jag vet inte om jag får fortsätta. Men håll alla tummar!

Som sagt skrev jag en liten snutt om lägenheten :) Det är helt otroligt jag och snuffsen ska flytta ihop ska bli skit skoj! Vi har köpt soffa och matsalsbord. Det är så himla mysigt att ha någon att planera allt med. Vi har fixat tapeter och pratat med våran hyresvärd om att måla om. Det fick vi! Han är helt kanon, skit snäll och trevlig. Han är nog den bästa jag har mött iaf. Bättre än att bo där vi gör nu. Min mamma hyr av kommunen. Lite äldre radhus som dom inte vill lägga ner någon energi på utan satsar allt på de nybyggda husen. När man ber om något händer de inte förens fler dagar eller veckor efter att man bett om de! Tex bad dom om en ny fläkt till torkrummet eftersom den ena hade gått sönder, men det hände inget på jätte länge och den blev inte installerad på en gång. Snacka om att få hyresgästerna att rasa! Men ändå har min mamma bort kvar pga att de inte finns någon annanstans att ta vägen men nu har hon äntligen köpt ett hus! Så nu slipper hon den hemska hyresvärden :) Tack för att vi har en hyresvärd som bryr sig.

En sak till som jag längtar efter när man flyttat och man är två som delar på allting, jag kan köpa lite snygga kläder igen. Jag har inte köpt något snyggt på länge! Senast var i somras när vi var i Gbg och inhandlade några små söta toppar jag och viktor. Men nu vill jag köpa snygga stövlar och jackor, hitta ett par jeans som skriker efter mig! Åå vad jag längtar tills man har råd med det igen, men tänk om jag inte får ett jobb... Va gör jag då? Dte är ju lågkonjuktur och allt. SKIT jag skulle stannat ett tag till på mitt förra trista jobb. Men men gjort är gjort iaf. Ska åka och städa hos min mor nu. Ha det så underbart! Puss å kram  

Regn..

Det är regn och rusk hösten igenom. Jag som trodde den skulle bli ljus och fin! Men jag hade nog fel, jag är så otroligt trött på vädret det händer liksom inget mer än att det faller några droppar ner på marken som inte vill sluta. Förra veckan hade vi våran första frost natt, var lite kallt eftersom man varit inne i värmen på jobbet och kliver ut till minus grader och får en total chock. Men det finns en sak jag inte förstår när hösten kommer, varför folk envisas med att använda enbart tjocka tröjor. Vart hände med att använda jacka inte den absolut tjockaste men den lite tunnare. Ser alla barn som springer runt på skolan som inte har någon jacka utan bara en tröja. Har dom den turen att dom inte blir sjuka? Snälla ge mig tipset i såfall. Jag är då en sån som blir sjuk bara av att titta på andra sjuka! Som min förkylning jag har nu. Hallå kan den inte ge sig av? Tycker jag är duktig som äter c-vitaminer och all möjlig skit. Men tydligen inte så det räcker. Jag rör på mig varje dag men det hjälper inte heller tydligen. Blir la bara värre. Ge mig tips så man inte blir sjuk!

RSS 2.0